Hartini van Rijsselhttp://www.hartini.hartvoordemuziek.nl/Hartini.html
Mark Lippehttp://www.mark.hartvoordemuziek.nl/Mark.html
Hartini en Mark

Home


Welkom bij Hartvoordemuziek. Op deze site vindt u informatie over twee musici die nauw samenwerken, maar ook apart musiceren. 

Mark Lippe (pianist/organist/dirigent) en Hartini van Rijssel(violist) leerden elkaar in 1995 kennen. Hun eerste stuk samen was het 'Kol Nidrei' van Max Bruch. Hiermee kwamen ze ook meteen op Radio Gouwestad. 

Samen deden ze succesvol mee aan meerdere Jong Talent Concoursen. 


Sinds 2011 spelen ze weer kamermuziek samen en bouwen ze hun gezamenlijke repertoire gestaag op. Van Bach tot Franck sonate, graag delen ze hun passie voor deze prachtige werken met u. U kunt Mark en Hartini horen spelen tijdens een van hun concerten in de kamermuziekseries waarin ze optreden, houd dan de agenda goed in de gaten. 

Komende zomer gaan Mark en Hartini op tournee naar Indonesia, Cambodja en wellicht ook Kuala Lumpur.


Naast concerteren hebben Mark en Hartini veel andere muzikale activiteiten. Beide musici geven graag les in binnen- en buitenland. Mark is de vaste begeleider op piano bij Hartini's vioolpraktijk 'Hartvoordeviool'. Ook geven ze graag muzikale workshops. In samenwerking met theaterdansdocent Mailka Vermeij voerden ze afgelopen zomer met tien enthousiaste deelnemers 'De Magische Viool' uit, een muzikaal sprookje, met zelfgeschreven piano/vioolmuziek, expressieve dansen, samenzang en geïmproviseerde mime.


Daarnaast kunt u dit duo ook boeken voor feesten en congressen. (Geen achtergrondmuziek.) Voor tarieven kunt u bellen naar 06-1643 7918 of stuur een mail naar info@hartvoordemuziek.nl

STARTPAGINAhttp://www.hartvoordemuziek.nl/

Deze website is gemaakt door Wouter Droogers